Jocul Ursilor

Actualizată în: 19 Sept. 2019

Oameni, fiare, duhuri la Marea Întâlnire. Între două lumi. A lor? A noastră? Care este cea reală? Unde este granița? Există ea? Mai mult decât Întâmplarea este Spiritul ei - întrepătrunderea lumilor, întoarcerea timpului cu susul în jos, răcnetul mut al Ursului în care sălășluiește fratele său Omul."

Anca Maria Zamfir, Istoric și critic de artă


Titlu : Imblanzirea timpului | Fotografie | Print Hahnemühle FineArt

Expozitia Jocul Ursilor


Expozitia Jocul Ursilor prezintă 10 fotografii alb-negru printate în tehnica Digigrafiei, un print de înaltă calitate cu certificat Hahnemühle FineArt. Imprimarea se face prin tehnologia de jet cu cerneală iar dimensiunile printului este de mari dimensiuni. Digigrafia asigură o durată de viață de peste 60 de ani în expunerea normală de interior. Ea implică o imprimare cu ediție limitată și se livrează obligatoriu cu un certificat de autenticitate, garanția Hahnemühle, care include toate detaliile referitoare la: tipul de hârtie, numele autorului, numele printerului acreditat, data, dimensiunea seriei, dimensiunea fimaginilor. Printurile expoziției “Jocul Urșilor” au fost executate de un specialist în print de artă, fotograful profesionist Claude Philippot.

Expoziția mai are și o intenție frumoasă și umană. Am facut un vernisaj foarte frumos și elegant așa cum multe expoziții o merita, la Hotel Kronwell pe data de 30 noiembrie 2016. Avem o serie de fotografii mai puțin comerciale, o colecție de fotografii de artă printate la cel mai înalt standard. Dovada este certificatul de calitate Hahnemühle FineArt cu care fiecare fotografie este însoțită. Am făcut un site oficial al expoziției pentru a licita fotografiile din seria Jocul Urșilor. Banii adunați din licitarea fotografiilor vor fi donați unei familii nevoiașe. În acest proiect social suntem ajutati de partenerii noștrii, Asociația Aici pentru Tine.


Galerie foto


Expoziția ”Jocul urșilor", fotograf Dan Mălureanu Istoric și critic de artă Anca Maria Zamfir Pianist Daniel Nehoianu Print Digigrafie, fotograf profesionist Claude Philippot Organizator și susținător al evenimentului PhotoHotel Etnograf Corina Voicu IT & soluții web Lorincz Lehel Fotograf vernisaj : Daniel Ceapă Viedeograf eveniment : Dragoș Badicu & Transylvania Pictures Vernisaj Hotel Kronwell Brasov, 30 noiembrie 2016 Expozitie permanentă 3-31 decembrie 2016 la Bistro de l’Arte, Brasov


Clip vernisaj | Jocul Ursilor


Slideshow 'Jocul Ursilor'Fotograf vernisaj : Daniel Ceapă

#joculursilor #expozitie #Hahnemühle #FineArt #print #digigrafie #epson #photohotel